Ministar Stefanović u obilasku Univerziteta odbrane

0
142

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović poručio je danas, prilikom obilaska Univerziteta odbrane, da će država nastaviti sa ulaganjima u Univerzitet odbrane i Vojnu akademiju koji školuju najvažniji kadar za Vojsku Srbije i predstavljaju srce našeg sistema odbrane.

Ministar odbrane u Vladi Republike Srbije Nebojša Stefanović obišao je danas Univerzitet odbrane. On je tom prilikom poručio da će država nastaviti sa ulaganjima u taj univerzitet naglasivši da mladi ljudi tu stiču znanja koja im omogućavaju da već u svojim prvim oficirskim danima doprinesu efikasnosti naše vojske i tome da se građani Srbije osećaju potpuno sigurno i bezbedno.

Nakon referisanja rektora Univerziteta odbrane general-potpukovnika dr Gorana Radovanovića, ministru Stefanoviću, organizacione celine u okviru Univerziteta predstavili su i načelnik Vojne akademije general-major dr Bojan Zrnić, dekan Medicinskog fakulteta VMA pukovnik dr Tihomir Ilić, načelnik Škole nacionalne odbrane pukovnik Mićo Suvajac i direktorka Instituta za strategijska istraživanja dr Jovanka Šaranović. Obilasku su prisustvovali i državni sekretar u Ministarstvu odbrane Aleksandar Živković i načelnik Uprave za infastrukturu pukovnik Radmilo Kravić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here