Dejan Žujović – Svaki nosilac javne funkcije mora da bude primer u poštovanju mera Kriznog štaba

0
123

Svaki nosilac javne funkcije mora da bude primer stanovništvu u poštovanju svih donetih mera od strane Kriznog štaba, pa tako i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, rekao je dr Dejan Žujović.

Dok Krizni štab apeluje da se zaštitne maske nose u svakoj prilici I na otvorenom i u zatvorenom prostoru, predsednika države Aleksandra Vučića retko vidimo sa maskom preko lica. Mnogi analitičari tvrde da je jako teško ubediti građane da poštuju propisane epidemiološke mere ako te iste mere ne važe i za najodgovornije funkcionere u državi. Zamolili smo pulmologa doktora Dejana Žujovića i predsednika pokreta „Za sve moje ljude“ da prokomentariše ovakvo ponašanje predsednika.

Načelnik dnevne bolnice gradskog zavoda za plućne bolesti doktor Dejan Žujović zamerio je predsedniku Aleksandru Vučiću što ne poštuje propise koje svi građani Srbije moraju svakodnevno da poštuju. Bez obzira na državnu funkciju, predsednik je građanin ove zemlje i po povratku iz inostranstva trebalo bi da bude u dvonedeljnoj izolaciji, jer kao i svi građani ima ista prava ali i iste obaveze.  Vučićevo šetanje u grupi od po 10 ljudi od kojih niko ne nosi maske, doktor Žujović je ocenio kao bahato.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here