Bijeljina – Pokrenuta inicijativa za osnivanje banke humanog mleka

0
104

Udruženje roditelja prevremeno rođene dece “Mrvice”, pokrenulo je inicijativu prikupljanja sredstava za pokretanje prve banke humanog mleka u Srpskoj. Ovo je inače prva ovakva banka u okviru Bosne i Hercegovine. U okviru akcije, do 31. decembra ove godine, aktivan je i M:tel humanitarni broj 1411. Pozivom na ovaj broj, građani će biti u prilici da podrže akciju sa jednom KM i na taj način daju svoj doprinos celokupnoj akciji.

 

Predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović izrazila je nadu da će ovogodišnja humanitarna akcija “S ljubavlju hrabrnim srcima” biti uspešna, te je posebno istakla značaj povećanja svesti o potrebama prevremeno rođene dece u Republici Srpskoj. Udruženje roditelja prevremeno rođene dece “Mrvice”,  pokrenulo je inicijativu prikupljanja sredstava za pokretanje prve banke humanog mleka u Srpskoj. Ovo je inače prva ovakva Banka u okviru BiH.

U okviru akcije, do 31. decembra ove godine, aktivan je i M:tel humanitarni broj 1411. Pozivom na ovaj broj, građani će biti u prilici da podrže akciju sa jednom KM i na taj način daju svoj doprinos celokupnoj akciji.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here