Knjižara Novosti – Igračke, kalendari, školski pribor i kancelarijski materijal

0
202

Knjižara Novosti u susret božićnim i novogodišnjim praznicima nudi širok izbor igračaka za vaše najmlađe i to po najpovoljnijim cenama u gradu. Pored igračaka u knjižari Novosti pronaći ćete i kalendare za 2021. godinu, kao i kompletan asortiman školskog pribora i kancelarijskog materijala.

Knjižara „Novosti“ u svom asortimanu ima kompletan kancelarijski materijal, najveći izbor školskog pribora, dvoslojne, troslojne i plastificirane tapete, kao i samolepljive folije, velik izbor muških i ženskih torbi, torbi na jedno rame, cegera za pijacu, putnih torbi i kofera, kao i igračke, tricikle, biciklove, bazene i još mnogo toga.

Vreme je za pripremu novogodišnjih paketića, a u knjižari Novosti pronaći ćete najveći izbor najpopularnijih igračaka kako za dečake tako i za devojčice po najpovoljnijim cenama u gradu. Na raspolaganju su vam plišane i drvene igračke, lutke, vozila, kocke, društvene igre, mozgalice, puzle i još mnogo toga. Prilikom kupovine igračaka u knjižari Novosti nećete obradovati samo svoje najmlađe nego i napuštene životinje s obzirom na to da je 10% od svake prodate igračke namenjeno napuštenim životinjama o kojima se Udruženje Ljubitelji životinja i prirode “Zelene šape” Zrenjanin nesebično brine.

U knjižari Novosti možete kupiti i kalendare za 2021. godinu. Na raspolaganju su vam sve vrste kalendara od onih jednodelnih, trodelnih i kalendara sa 6 ili 12 listova do zidnih, stonih i džepnih kalendara. A kada su motivi u pitanju na raspolaganju su vam kalendari sa pravoslavnim svetinjama, srpskim običajima, prirodom, cvećem, životinjama, lovom i ribolovom, kao i svake godine najprodavaniji kalendari sa Titom i Dražom. Kalendare, kao i godinama unazad, u knjižari Novosti možete kupiti po najpovoljnijim cenama u gradu, a sada je pravo vreme da sebi obezbedite kalendar za narednu 2021. godinu.

Kada je u pitanju školski pribor đaci u knjižari ,,Novosti“ mogu pronaći ultralagane školske rančeve. Za devojčice su dostupni rančevi sa omiljenim princezama i junakinjama iz crtanih filmova, a za dečake rančevi sa logom omiljenog sportskog kluba ili junaka iz crtanog filma. Sem ultralaganih rančeva knjižara Novosti u ponudi ima i anatomske rančeve, kao i rančeve 3 u 1 i rančeve sa točkićima, ali i rančeve za malo starije školarce i za one najmlađe koji još uvek idu u vrtić. U knjižari ,,Novosti“ pronaći ćete i velik izbor školskog pribora po najpovoljnijim cenama u gradu. Na raspolaganju su vam drvene boje i flomasteri, tempere, vodene boje, atlasi, rečnici, veliki izbor muzičkih instrumenata, Rotring pribor za crtanje i sve ostalo što je neophodno za školske dane.

Nezaobilazni deo asortimana knjižare Novosti je i kompletan kancelarijski materijal. U ovoj knjižari pronaći ćete knjigu evidencije dnevnih izveštaja, KEP knjigu, račun A5 sa PDv-om ili bez, račun A6, nalog za ispravku, kompletnu blokovsku robu u koju spadaju račun, otpremnica, knjiga izlaznih i knjiga ulaznih faktura, nalozi blagajni i magacinu i drugo, a na raspolaganju su vam i različite vrste registratora, heftalice, municija za heftalice, bušači papira, digitroni, selotejp trake i različite veličine termo rolni za sve vrste fiskalnih kasa i štampača. Pored toga, u knjižari Novosti pronaći ćete i veliki broj obrazaca.

Pored širokog asortimana robe i najpovoljnijih cena knjižara „Novosti“ svojim kupcima nudi i najbolje uslove plaćanja, a posebne pogodnosti imaju predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova, bez obzira na to kom sindikatu pripadaju. Kupci sve potrebne informacije mogu dobiti i putem dobro poznatih telefona 521-644 i 533 438.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here