Mila Alečković – Na osnovu nepouzdanih PCR testova sprovedeno je maltretiranje i zatvaranje naroda

0
897

Sve više ljudi u svetu smatra da je kovid afera zasnovana na lažima i da se restriktivnim merama protiv virusa korona krše i ograničavaju osnovna ljudska prava i slobode. Istog mišljenja je i dr Mila Alečković, koja je rekla da su na osnovu rezultata PCR testa koji ne može da dijagnostifikuje nijednu infekciju pa ni kovid, napravljene mere za maltretiranje i zatvaranje naroda.

Posle Votergejta svet potresa slična afera-Kovidgejt. Deo naučne javnosti tvrdi da je cela kovid-afera zasnovana na lažima. Mediji su zaslužni što je tokom epidemije svet zapljusnuo talas infodemije. Lažne vesti se često koriste kao instrument za kontrolu uma dezinformisanog stanovništva. Zamolili smo psihijatra Milu Alečković da prokomentariše ovu pojavu.

Dok mediji svakodnevno emituju vesti o broju obolelih i umrlih od korona virusa, sve veći broj građana u celom svetu organizuje antikorona proteste i na taj način izražava sumnju u tačnost informacija koje se plasiraju, protestujući što se restriktivnim merama protiv Covid 19, krše osnovna ljudska prava i slobode koje su zagarantovane  Ustavom. Deo naučne javnosti tvrdi da je cela kovid afera zasnovana na lažima sa čim se složila i dr Mila Alečković, koja je rekla da su vrhunski svetski naučnici dokazali da PCR test ne može da dijagnostifikuje ni jednu infekciju, pa ni kovid, a da su na osnovu rezultata takvog  testa donesene mere kojima se ograničavaju ljudske slobode i prava.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here