Olivera Peruničić – Rad na sebi i neodustajanje su ključ uspeha

0
824

Američka filmska industrija decenijama je domaćin glumcima inostranog porekla pa se tako u Los Anđelesu našla i mlada Olivera Peruničić, od koje se očekuju velike uloge i veliki uspeh u svetu filma i pozorišta. Na putu do uspeha, kako je rekla, neophodan je rad na sebi i neodustajanje uprkos preprekama.

Srpski glumci cenjeni su i u Evropi i u svetu. Mlada glumica Olivera Peruničić ostvarila je značajan uspeh u svojoj karijeri u centru američke filmske industrije u Los Andjelesu. Ona je uspela da postane diplomac čuvene glumačke škole „Stela Adler“ koju su pohadjali velikani američke i svetske kinematografije. Zamolili smo Oliveru Peruničić da za gledaoce KTV televizije odgovori na pitanje šta je potrebno za uspeh u glumačkom poslu na svetskoj sceni.

Američka filmska industrija decenijama je „domaćin“ glumcima inostranog porekla, ali i onima koji su se tamo rodili i usput sačuvali sećanje na svoje pretke i poreklo, te ga ponosno isticali. Olivera Peruničić je nakon što je diplomirala psihologiju na Univerzitetu u Beogradu otišla u Ameriku gde je primljena na jednu od najuglednijih akademija glume na svetu, “Stela Adler”. Tu akademiju pohađali su Marlon Brando, Robert de Niro, Benicio del Toro i mnogi drugi, a ona je imala priliku da igra glavnu ulogu u diplomskoj predstavi, Šekspirovoj drami “Sve je dobro što se dobro svrši”. Trenutno snima eksperimentalni film sa direktorom fotografije koji je snimao filmove sa Gerijem Oldmanom, Džonom Malkovičem i Edrijanom Brodijem. Čeka je snimanje jednog kratkometražnog filma, takođe u američkoj produkciji, a trenutno je u procesu nalaženja agenta i menadžera. Sigurno je da je, sa njenim talentom, očekuje veliki uspeh u svetu glume, pogotovo ako se bude držala stvari koje je označila kao neophodne za postizanje uspeha, a to su konstantan rad na sebi i neodustajanje od svojih snova i zacrtanih ciljeva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here