Prvo izvlačenje drugog kruga nagradne igre Uzmi račun i pobedi

0
163

Vlada Republike Srbije saoštila je da će prvo izvlačenje drugog kruga nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” biti održano sutra. Biće dodeljeno pet automobila marke “Fiat 500 L” i jedan stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije.

 

Fantastičan odziv građana za učešće u nagradnoj igri Uzmi račun i pobedi nastavlja se i ove godine. Samo u toku jučerašnjeg dana, na dobro poznatu adresu, stiglo je približno 140.000 koverata iz cele Srbije, tako da u ovom trenutku za subotnje izvlačenje vrednih nagrada konkuriše više od 7.900.000 koverata. Podsećamo na to da se sve koverte poslate u prvom krugu i dalje nalaze u studiju i sve one ravnopravno učestvuju u sutrašnjem izvlačenju. Građani još imaju vremena za slanje koverata sa po najmanje 10 računa ili 10 slipova. Sve koverte koje budu ubačene u poštanske sandučiće danas, do kraja radnog vremena poslovnica pošte, naći će se sutra u bazenu u studiju i biće u konkurenciji za vredne nagrade.

U sutrašnjem izvlačenju biće dodeljeno pet automobila marke “fijat 500 L” i jedan stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije. Na građane se apeluje da koverte spakuju i adresiraju kod kuće, a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. godine sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati ”Uzmi račun i pobedi 2020”. Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije dok je slanje koverata potpuno besplatno. Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs, a na raspolaganju je i kontakt centar putem mejla kontakt@uzmiracun.rs za sva dodatna pitanja i podršku.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here