Saša Radulović – Birači glasaju za vlast jer imaju potrebu da veruju da je vlast dobro izabrana

0
247

Govoreći o potezima pokreta „Dosta je bilo“ koji bi promenili mišljenje glasača koji podržavaju vladajuću stranku, predsednik pokreta Saša Radulović rekao je da te ljude ne treba omalovažavati, niti ih nazivati sendvičarima, jer bi to onda dalo suprotan efekat.

Dva su centralna pitanja na kojima vlast pada, prvo je pitanje Kosova i Metohije, a drugo je pitanje migranata, izjavio je predsednik pokreta „Dosta je bilo“ Saša Radulović. Opozicija greši jer ne želi da sazna razloge zbog kojih Aleksandar Vučić ima najveću podršku u državi i neodgovorno ignoriše i potcenjuje taj veliki deo biračkog tela, što je po mišljenju Saše Radulovića jedan od razloga zašto SNS ubedljivo pobeđuje na izborima. Upitali smo predsednika pokreta „Dosta je bilo“ Sašu Radulovića na koji način ubediti glasače vladajuće koalicije da promene mišljenje.

U emisiji “Intervju” na portalu Slavija info, predsednik pokreta „Dosta je bilo“ Saša Radulović je izjavio da se borba suverenista i globalista nastavlja kako u svetu, tako i kod nas, ali i da narod prepoznaje vrednosti pokreta „Dosta je bilo“ koji postaje vodeća opoziciona stranka. Radulović je kritikovao i nemar vlasti prema sopstvenim građanima koji se, između ostalog, ogleda u naplati poreza frilenserima, dok se stranim kapitalistima daju subvencije. Ipak, kao dva najveća problema Radulović je izdvojio pitanje Kosova i pitanje migrantske politike, jer bi ti problemi mogli biti okidač za smenu trenutne vlasti. Govoreći o biračkom telu, on je naglasio da se u Srbiji radi o svojevrsnoj tradiciji glasanja za ljude koji su na vlasti, pošto narod želi da veruje da oni dobro rade svoj posao. Ipak, predsednik pokreta „Dosta je bilo“ smatra da je trenutna politika vladajuće stranke kolonijalistička, nastala po diktatu Berlina, i da Srbiju pretvara u koliniju jeftine radne snage. Posledica toga može biti odlazak sve većeg broja mladih iz zemlje i naseljavanje migranata, dodao je Radulović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here