Zdrava Srbija otvorila kancelariju u Aranđelovcu

0
235

Zdrava Srbija otvorila je svoju kancelariju u Aranđelovcu, a rukovodstvo stranke je tokom posete ovom mestu imalo i brojne razgovore sa Aranđelovčanima, koji su ukazali na veliku razliku u pristupu lokalne vlasti prema turizmu u odnosu na sve što je urađeno na Zlatiboru.

Na inicijativu 50 članova Zdrave Srbije u Aranđelovcu, zahvaljujući čijem angažovanju je na prošlogodišnjim parlamentarnim i lokalnim izborima ostvaren zapažen izborni rezultat na području opštine, počela je sa radom i kancelarija Zdrave Srbije u ovom mestu. Povodom otvaranja kancelarije Zdrave Srbije u Aranđelovcu su boravili predsednik stranke Milan Stamatović, potpredsednici Miloljub Albijanić i Veroljub Stevanović, kao i predsednik Izvršnog odbora Zdrave Srbije Arsen Đurić. Aranđelovčanima je predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović poručio da glasajući za Zdravu Srbiju glasaju za sebe i za svoju decu poručivši da njegova stranka često kritikuje vlast, ali i da nudi rešenja za postojeće probleme.

Prilikom otvaranja kancelarije u Aranđelovcu potpredsednik Zdrave Srbije Miloljub Albijanić je rekao da je neophodno da se pošteni i čestiti ljudi udružuju te da

Veroljub Stevanović, takođe potpredsednik Zdrave Srbije, izjavio je ovom prilikom, da je Zdrava Srbija jedinstvena politička stranka na ovim prostorima.

Rukovodstvo stranke je tokom posete Aranđelovcu imalo i brojne razgovore sa Aranđelovčanima koji su ukazali na veliku razliku u pristupu lokalne vlasti prema turizmu u odnosu na sve što je urađeno na Zlatiboru.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here