Dan-Tana – Uspeh Crvene zvezde u Ligi Evrope otvara put ka uspehu i drugim našim klubovima

0
114

Bivši predsednik Fudbalskog kluba „Crvena Zvezda“, Dobrivoje Tanasijević rekao je da je fudbalski klub „Crvena zvezda“ ostvario značajne rezultate koji su važni ne samo za taj klub, već i za srpski fudbal u celini.

Dobrivoje Tanasijević Dan-Tana je bivši predsednik Fudbalskog kluba Crvena Zvezda i jedan od naših najpoznatijih fudbalskih radnika na svetu. Srpski klupski fudbal na međunarodnoj sceni uspešno predstavlja naš šampion koji je posle dva uzastopna učešća u Ligi šampiona uspeo da prezimi u Ligi Evrope. Upitali smo Dan-Tanu koliko su uspesi Crvene Zvezde u evropskim takmičenjima značajni za srpski fudbal.

Mogućnost da se „Crvena zvezda“ i „Partizan“, dva srpska predstavnika, nađu u Ligi šampiona dugo je bila samo teorija, san koji nije bio baš tako lako dostižan. Ipak, veliki uspeh „Crvene zvezde“ oduševio je sve ljubitelje srpskog fudbala. Fudbaleri „Crvene zvezde“ svoj drugi deo priprema za predstojeće utakmice obavili su u Antaliji u Turskoj. Analizirajući „Zvezdine“ uspehe, bivši predsednik Fudbalskog kluba „Crvena Zvezda“, Dobrivoje Tanasijević rekao je da oni zaista jesu značajni za srpski fudbal, kao i da bi svi trebalo da navijaju za uspeh domaćih klubova na evropskoj sceni jer što su pojedini klubovi uspešniji, to će biti više i onih drugih domaćih klubova kojima se otvara put ka uspehu u Evropi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here