Vladimir Stanković o utakmici između Crvene zvezde i Milana

0
159

Analizirajući razlike između meča koji je Crvena zvezda osamdesetih godina igrala sa italijanskim Milanom i onih koje će igrati u predstojećem periodu, novinar Vladimir Stanković je rekao da je Zvezdinu šansu da odnese pobedu u prošlosti zaista omela magla, dok je sada Milan mnogo nadmoćniji, no to ne znači da ne treba gajiti nadu u Zvezdinu pobedu.

Crvena Zvezda odigraće meč u Ligi Evrope sa svetskim i evropskim velikanom Milanom. Stariji navijači se sećaju čuvenog dvomeča Zvezde i Milana iz osamdesetih godina prošlog veka i famozne magle koja je sprečila Crvenu Zvezdu da izbaci tada najjači klub na svetu, italijanskog šampiona AC Milan.  Šta očekuje od novog susreta fudbalera Zvezde i Milana upitali smo novinara Vladimira Stankovića.

Meč koji predstoji između Crvene zvezde i Milana već je privukao pažnju evropske fudbalske javnosti i garantuje dobar fudbal i veliki spektakl, kako u Beogradu 18. februara, tako i na revanš utakmici u Milanu 25. februara. Crvena zvezda i Milan su dva tima koja se mogu pohvaliti titulom šampiona Starog kontinenta, a svoje snage odmeriće u šesnaestini finala Lige Evrope. Crvena zvezda 18. februara dočekuje Milan na Marakani. Trener Dejan Stanković biće lišen mogućnosti da na teren vrati jednog od najboljih igrača u redovima crveno-belih, Aleksandra Kataija. Novinar Vladimir Stanković konstatovao je da je nadmoć italijanskog kluba očigledna, ali i dodao da se u prošlosti desilo da je i Liverpul kao favorit izgubio na Marakani, pa zato ni u ovom slučaju ne treba gubiti nadu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here