Ogrev – Nova nedeljna akcija

0
87

Tokom nove nedeljne akcije, od 19. do 26. februara na stovarištu Ogrev po sniženim cenama možete kupiti Blue satin pločice, ormarić Leny, gips-karton ploče, Superflex lepak za pločice, pelet za loženje i ogrevno drvo u cepanicama.

Stovarišta Ogrev u svom asortimanu imaju kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. Nova nedeljna akcija će trajati od 19. do 26. februara, a u tom periodu na značajnom popustu biće nekoliko artikala.

Robu kupljenu u Ogrevu možete platiti gotovinom, karticama, čekovima na 9 rata, administrativnom zabranom, penzionim čekom ili putem sindikalne prodaje. Stovarišta Ogrev u gradu se nalaze na dve lokacije: u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb, kao i u naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb, a brojevi telefona su 563-120 i 563-240 za stovarišta u gradu i 731-518 za stovarište u Melencima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here