Krizni štab – Odluka o merama za vikend u petak

0
54

Na današnjoj sednici Kriznog štaba nisu usvojene nove epidemiološke mere, ali jedinstven je stav da se preko vikenda mora nešto preduzeti, pa će odluka o tome biti doneta na narednoj sednici štaba, u petak, saopštio je epidemiolog dr Predrag Kon.

Na današnjoj sednici Kriznog štaba nisu usvojene nove epidemiološke mere, a posle sednice ovog tela epidemiolog Predrag Kon rekao je da je jedinstven stav da se preko vikenda mora nešto preduzeti i da će odluka o tome biti doneta na narednoj sednici štaba, u petak. Onje rekao da je u toku sastanka bilo razmena mišljenja i različitih stavova, ali da se došlo do jedinstvenog stava da se preko vikenda mora preduzeti nešto, a da je ostavljeno da se to iskristališe i pripremi predlog koji bi u petak bio usvojen.

Član Kriznog štaba dr Kon je naglasio da su sva okupljanja veliki rizik u vreme kada je virus u cirkulaciji te da je zbog proteklih okupljanja zabrinut jer je moguće da dođe do povećanja obolelih narednih desetak dana. On je, posle sednice Kriznog štaba, podsetio da kolektivni imunitet uvek zaustavlja pandemiju i epidemiju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here