Lav Geršman – Kakav nam je scenario pripremljen za 2021. godinu

0
4614

Komentarišući mogućnosti da se zaustavi pandemija korona virusa, poznati beli mag Lav Geršman rekao je da će se to desiti kada farmakološka mafija zaradi dovoljno para na rukavicama, maskama i ostalim sredstvima zaštite od virusa.

O Lavu Geršmanu, čoveku specifičnog zanimanja i života rečeno je da je završio pravni, medicinski i Fakultet za filmsku režiju, a ujedno je i magistar bele magije. Njegovi saveti veoma su traženi iako predstavljaju spoj nekonvencionalne nauke, magije i znanja koje on poseduje. Svedoci smo činjenice da pandemija virusa Kovid 19 ne jenjava i da postoje mogućnosti pojave novih sojeva virusa. Zamolili smo Lava Geršmana da prokomentariše kada bi se mogao očekivati kraj borbe sa virusom Kovid 19 i kakav scenario nam je pripremljen za 2021. godinu.

Marijan Ivanuša, direktor Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji upozorio je da se uprkos vakcinaciji, virus i dalje širi u pojedinim zemljama među grupama koje nisu vakcinisane. Shodno tome, on je dodao da se još uvek ne treba opuštati i da kraj nije blizu. Ivanuša je rekao i da svakog dana i svake nedelje medicina sve više napreduje, sve više zna o tom virusu, ali da pandemija kao takva traje, da je jako intenzivna i da je kraj još uvek daleko. Komentarišući eventualni kraj pandemije, beli mag Lav Geršman rekao je da mu se čini da će se pandemija završiti kada farmakomafija zaradi dovoljno novca. On je dodao i da smatra da je ovaj virus veštački napravljen, ali da bi ljudi ipak trebalo da paze i da se štite, jer to ne znači da je manje opasan. Analizirajući koju bi vakcinu primio, Geršman je rekao da bi prihvatio samo rusku vakcinu jer nju smatra najbezbednijom, kao i da ne bi prihvatio da primi bilo koju vakcinu za koju bi mu tražili da potpiše da proizvođač nije odgovoran ako se pacijentu nakon vakcinacije nešto desi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here