Komentarišući uticaj korone na svetsku ekonomiju, pisac Dejan Lučić rekao je da je ovaj virus izmišljen kako bi se prikrilo da su svetski imperijalizam i kolonijalizam uništili ekonomiju na svetskom nivou i da se iza svega toga nalazi duboka država.

U jednom od videa dostupnih na internetu, Dejan Lučić rekao je da se u martu mesecu očekuje ponovno zatvaranje svega zbog virusa Kovid 19. Tom prilikom on je naglasio da je taj postupak iniciran od strane farmaceutske mafije i da je krajnji cilj uništenje ekonomije. Svedoci smo da statistika ovih dana pokazuje povećanje broja obolelih i umrlih, pa scenario zatvranja ne deluje nemoguće. Upitali smo Dejana Lučića da pojasni zbog čega je uništenje globalne ekonomije cilj farmako-mafije.

U svojim ranijim intervjuima, pisac Dejan Lučić više puta je isticao uticaj takozvane duboke države na politiku i dešavanja u celom svetu. Krajem prethodne godine upozorio je na činjenicu da se duboka država naoštrila prema Rusiji i Kini, što bi moglo rezultirati katastrofalnim posledicama u vidu nuklearnog rata. On je izneo mišljenje i da je korona virus kreiran kako bi se upravo taj virus optužio za veoma loše stanje u ekonomijama država širom sveta, iako su pravi krivci za takvo stanje zapravo imperijalizam i kapitalizam. Naglasio je i da smatra da je Amerika finansijski posrnula toliko da nikada neće moći da vrati svoje dugove. Komentarišući vakcine koje bi mogle uticati na suzbijanje virusa Kovid19, Lučić je rekao da su dobre samo one vakcine koje prave države, i da ljudi ne bi trebalo da imaju poverenja u one vakcine koje prave neke kompanije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here