Nosilac liste koalicije Zdrava Srbija – Nova Srbija – Cilj je da zadržimo mlade u Kosjeriću

0
130

Osnovni program koalicije “Zdrava Srbija- Nova Srbija” na predstojećim izborima u opštini Kosjerić vezan je za ostanak mladih na selu ili njihov povratak u Kosjerić i okolna sela po završetku školovanja, rekao je nosilac liste “Domaćini da pobede, Milan Stamatović” dr Dragan Gligorijević.

Zdrava Srbija će u okviru koalicije Zdrava Srbija – Nova Srbija učestvovati na lokalnim izborima u Kosjeriću 28. marta.  Nosilac liste, koja nosi naziv Domaćini da pobede, Milan Stamatović je dr Dragan Gligorijević koji je rekao da je osnovni program ove koalicije da se u Kosjeriću zadrže mladi, i na selu i u gradu i i da se posle školovanja na fakultetima i u srednjim školama vrate u svoj rodni kraj.

Gligorijević je još istakao da za razliku od aktuelne vlasti, koalicija Zdrava Srbija-Nova Srbija želi da se približi narodu u Kosjeriću, i da više komunicira sa ljudima uz napomenu da će biti otvoreni za sve građane koji žele da dođu i da razgovaraju sa predsednikom opštine, ali i sa drugim predstavnicima opštinske vlasti. Nosilac liste “Domaćini da pobede, Milan Stamatović” na predstojećim izborima u opštini Kosjerić dr Gligorijević je rekao da će ukoliko pobede na izborima pri opštinskoj upravi osnovati Kancelariju za seoski turizam i Kancelariju za poljoprivredu, a sve sa ciljem da podstaknu ubrzani lokalni razvoj.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here