Vladimir Vuletić – Krivična prijava protiv Vučića i Vulina zbog zloupotrebe službenog položaja

0
165

Bivši potpredsednik fudbalskog kluba „Partizan“ ekskluzivno za KTV televiziju, rekao je da je krivična prijava koju je podneo protiv najviših organa vlasti, Aleksandra Vučića i Aleksandra Vulina sada prebačena u Tužilaštvo za organizovani kriminal i da će se pomno pratiti njeno razrešenje.

Na konferenciji za štampu posle održane sednice Saveta za nacionalnu bezbednost ministar Aleksandar Vulin je izjavio da bi bivšeg potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića trebalo da bude sramota i da on vrlo dobro zna zbog čega, aludirajući na njegovu povezanost sa vođom kriminalne grupe Veljkom Belivukom. Ova izjava usledila je posle prikazivanja šokantnih slika koje ukazuju na teška krivična dela koja su izvršili pripadnici organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka. Upitali smo profesora Vladimira Vuletića šta očekuje od  krivične prijave koju je podneo protiv ministra Vulina zbog ove izjave.

Bivši potpredsednik Fudbalskog kluba „Partizan“ i profesor na Pravnom fakultetu u Beogradu Vladimir Vuletić izjavio je da to što se njemu pripisuje bilo kakva ozbiljna veza sa uhapšenim jednim od vođa navijača Parizana Veljkom Belivukom, a da se pritom skrivaju Belivukovi mnogo veći prijatelji, neće proći ako imamo pravnu državu. On je dodao da su predsednik države Aleksandar Vučić i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin na konferenciji za štampu posle sednice Saveta Bezbednosti zloupotrebili službeni položaj zbog čega je protiv njih pokrenuo krivičnu prijavu. Kako stoji u objašnjenju krivične prijave, radi se o tome da su podaci sa oznakom „strogo poverljivo“ dostavljeni medijima. Vladimir Vuletić je ekskluzivno rekao za KTV televiziju da je ta prijava iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva prebačena u Tužilaštvo za organizovavni kriminal, što po njegovom svedočenju, ipak nešto dodatno govori. On je naglasio da nema razloga da se stidi bilo čega i da je svoj posao uvek obavljao časno i pošteno, za razliku od pojedinaca koji se nalaze u vrhu vlasti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here