Sastanak ministra Stefanovića sa vojnim penzionerima

0
98

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović sastao se danas sa predstavnicima Udruženja vojnih penzionera Srbije.

Ministar odbrane Nebojša Stefanović zahvalio se predstavnicima Udruženja vojnih penzionera Srbije na konstruktivnim predlozima za unapređenje položaja vojnih penzionera, koje su izneli na današnjem sastanku sa ministrom, i istakao da će Ministarstvo odbrane biti posvećeno zajedničkom nalaženju rešenja za konkretna pitanja od interesa za vojne penzionere. Na sastanku su razmatrane inicijative za rešavanje pitanja koja se odnose na zdravstveno, penzijsko i invalidsko osiguranje vojnih penzionera, kao i rešavanje stambenih pitanja.

Predsednik Udruženja general-potpukovnik u penziji Ljubomir Draganjac zahvalio se ministru Stefanoviću na spremnosti za pronalaženje mogućnosti za rešavanje problema sa kojima se suočavaju penzionisani pripadnici sistema odbrane. Udruženje vojnih penzionera jedno je od najbrojnijih udruženja vojnih penzionera, koje okuplja više od 30 hiljada članova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here