Slobodan Pajić, bivši šef antikorupcijskog tima Ministarstva energetike i bivši major Uprave policije je rekao da smatra da uskoro dolazi do smene vlasti jer postoje sukobi između najbližih saradnika u okviru vladajuće stranke.

Bivši major iz Uprave policije Slobodan Pajić je izjavio da isto kao i devedesetih prevaranti vode državu i da će režim pasti do septembra 2021. godine. Dodao je da su nas isti pre više od dvadeset godina lagali da su pobedili na Kosovu, a sada nas lažu da tamo nemamo ništa. Upitali smo Slobodana Pajića šta su pokazatelji da će na jesen doći do promene vlasti u Srbiji.

Od pojave afere prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali i prikupljanja dokaza o eventualnoj saradnji kriminalne grupe Veljka Belivuka sa visokim državnim funkcionerima, u javnosti se sve češće govori o postojanju razdora unutar vladajuće stranke. Kako je nedavno istakao ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, imena visokih funkcionera MUP-a kojima su dostavljani transkripti nelegalno prisluškivanih razgovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića i članova njegove porodice dostavljeni su Tužilaštvu za organizovani kriminal koje treba da kvalifikuje krivično delo. Urednik Nove srpske političke misli Đorđe Vukadinović ističe da je cela afera „prisluškivanje“ i nastala kao posledica sukoba unutar SNS-a. Iz inicijative Ne davimo Beograd, takođe su rekli da i slučaj organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka dobrim delom predstavlja sukob unutar vladajuće Srpske napredne stranke. Slobodan Pajić, bivši šef antikorupcijskog tima Ministarstva energetike i bivši major Uprave policije izrazio je mišljenje da će upravo ovaj raskol unutar vladajuće stranke dovesti do njihove smene sa vlasti i to vrlo uskoro.