Vladimir Vuletić – Uzrok ćutanja u Partizanu u vezi sa hapšenjem grupe Belivuka je čuvanje pozicija

0
174

Bivši potpredsednik fudbalskog kluba „Partizan“, Vladimir Vuletić, rekao je da je srpski fudbal već dugo opterećen nečasnim radnjama, ali da se niko iz Partizana, sem njega, nije oglašavao da bilo koje od tih dela prokomentariše.

Vladimir Vuletić je profesor na Pravnom fakultetu u Beogradu i bivši je potpredsednik Fudbalskog kluba Partizan. Ostavku je podneo posle hapšenja organizovane kriminalne grupe koju je predvodio Veljko Belivuk, vođa partizanovih navijača. Rukovodstvo Partizana još uvek se nije oglasilo povodom spektakularne akcije na stadionu Partizana, iako se već nedeljama rukovodstvo kluba dovodi u direktnu vezu sa pripadnicima ove kriminalne grupe. Zašto FK Partizan ćuti upitali smo profesora Vladimira Vuletića.

Profesor Vladimir Vuletić, bivši potpredsednik fudbalskog kluba Partizan, izjavio je da se zalaže za borbu protiv organizovanog kriminala, ali da ona treba da bude i apersonalna, kao i da ne treba da se vodi na TV suđenjima. U svojim izjavama rekao je da se sa Belivukom čuo jednom, u vezi sa stvarima oko Partizana, jer je, kako je dodao, u opisu njegovog posla bila i komunikacija sa navijačima. Vuletić je naveo da je iz kluba otišao jer ljudi iz uprave ćute na hapšenja, ali i zato što je to želeo predsednik fudbalskog kluba Partizan, Milorad Vučelić. Vuletić je ponovio da ćutanje na nečasne radnje koje se dovode u vezu sa fudbalskim klubom Partizan traje više godina, da to nije nikakva novina i da se sem njega gotovo niko nije oglašavao i davao bilo kakve izjave, niti o slučaju hapšenja kriminalne grupe Veljka Belivuka, niti o slučajevima koji su se dešavali prethodnih godina u klubu. Iako je rekao da za ćutanje uprave Partizana, treba pitati ljude koji su u toj upravi, on je dodao i da smatra da je uzrok ćutanja čuvanje fotelja, odnosno sigurnih pozicija.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here