Odbor za porodicu Zdrave Srbije – Nema zdrave Srbije bez zdravog potomstva

0
79

Odbor za porodicu Zdrave Srbije predstavio je danas program svojih budućih aktivnosti, a kao jedan od ključnih zadataka biće sprečavanje prodora zapadne indoktrinacije koja propagira istopolne zajednice i novu rodnu ideologiju koja je u suprotnosti sa srpskim porodičnim vrednostima i tradicijom.

Odbor za porodicu Zdrave Srbije predstavio je danas program svojih budućih aktivnosti. Predstavljanju programa prisustvovali su Ljubiša Ristić, predsednik Odbora za porodicu Zdrave Srbije, Ljubivoje Ršumović, pesnik i član Odbora za porodicu Zdrave Srbije, Milenko Pavlov, glumac i Ranko Gojković, pravoslavni publicista. Ljubiša Ristić predsednik Odbora za porodicu Zdrave Srbije je rekao da Zdrava Srbija promoviše one vrednosti hrišćanskog, pravoslavnog učenja, u kome istopolne zajednice ne mogu naići na odobravanje.

Pesnik i član Odbora za porodicu Zdrave Srbije Ljubivoje Ršumović je napomenuo da je značajno da se u svakom selu u kome se rađaju deca otvori vrtić, a nakon njega i biblioteka, dom kulture i sve ono što će mladima ugraditi tradicionalne vrednost ovog podneblja naglasivši da nema zdrave Srbije bez zdravog potomstva i da nema zdrave Srbije bez dece.

Glumac Milenko Pavlov poručio je da će ukoliko se usvoji predloženi Zakon o istopolnim zajednicama to biti podsticaj nerađanju i to upravo u vremenu kada je potrebno da i politički akteri ali i kompletna srpska javnost ustanu protiv fenomena bele kuge.

Pravoslavni publicista Ranko Gojković ukazao je na opasnost nametanja deci priča o seksualnosti i istopolnim zajednicama još u vrtićima, o čemu i inostrani pedagozi i psiholozi, prvenstveno sa pravoslavnog Istoka, imaju izuzetno negativno mišljenje, dovodeći to u vezu i sa različitim bolestima u starijem uzrastu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here