Dunav osiguranje Sportske igre mladih u Zrenjaninu

0
279

Zrenjanin je danas bio domaćin Karavana radosti i prijateljstva Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije. Posle Priboja, Zlatibora, Nove Varoši, Arilja, Valjeva, Šapca i Kikinde najlepša sportska priča Srbije ukrasila je terene SRC „Partizan“, gde su se školarci iz Zrenjanina i okoline takmičili u pet sportova – Lino između dve vatre, uličnoj košarci, fudbalu, odbojci i atletici.

Zrenjanin, Evropski grad sporta za 2021. godinu ugostio je danas Karavan radosti i prijateljstva Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije. Zrenjaninski osnovci nadmetali su se u pet sportova – između dve vatre, uličnoj košarci, fudbalu, odbojci i atletici. Sva takmičenja održana su uz maksimalno poštovanje svih epidemioloških mera koje su u borbi protiv korona virusa propisali Vlada Srbije i lokalni Krizni štab. U Srbiji, Dunav osiguranje Sportske igre mladih, održavaju se pod pokroviteljstvom predsednika Aleksandra Vučića, uz podršku Vlade Srbije. Generalni sponzor je kompanija Dunav osiguranje, a prestižni pul sponzora čine i kompanije “Coca-Cola”, UEFA Foundation, Elektroprivreda Srbije, Banka Poštanska štedionica, Naftna industrija Srbije i Podravka Srbija. Dunav osiguranje Sportske igre mladih je najmasovniji i veoma dragocen projekat u okviru krovnog projekta Kompanije Dunav osiguranje „Prijatelj od detinjstva“.

Od osnivanja do danas na Sportskim igrama mladih u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini učestvovalo je više od dva miliona školaraca, na svim nivoima takmičenja, kao i ostalim aktivnostima a u sve tri zemlje, za decu je sve potpuno besplatno. Vrednost projekta Igara prepoznale su mnoge institucije i brojni ugledni pojedinci iz sportskog, kulturnog i javnog života regiona i Evrope.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here