Vodovod i kanalizacija – Završena sanacija trotoara i kolskih prilaza u ulici Stevice Jovanovića

0
125

Građevinski radovi na vraćanju u prvobitno stanje trotoara i kolskih prilaza u ulici Stevice Jovanovića nakon sanacije havarije na glavnom vodu kanalizacione mreže u Maloj Americi završeni su danas. Ukupno je sanirano 60 metara trotoara sa obe strane ulice, svi oštećeni kolski prilazi i jedna bašta ugostiteljskog objekta.

U prvoj polovini decembra prošle godine u ulici Stevice Jovanovića u potpunosti su završeni obimni i kompleksni radovi na sanaciji havarije na glavnom vodu kanalizacione mreže u Maloj Americi, asfaltirana je putna površina i ova ulica je ponovo otvorena za saobraćaj motornih vozila. Usled loših vremenskih uslova nije bilo moguće tada izvršiti sanaciju odnosno vraćanje u prvobitno stanje trotoara i kolskih prilaza koji su oštećeni tokom izvođenja radova pa je sanacija najavljena za proleće ove godine.

Iz JKP “Vodovod i kanalizacija” Zrenjanin su napomenuli da je za vreme prvomajskih i uskršnjih praznika vodosnabdevanje u gradu i naseljenim mestima bilo stabilno i uredno i da su sve prijavljene i uočene kvarove na vodovodnoj mreži, kojih je bilo nekolicina, dežurne ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ na održavanju vodovodne mreže, sanirale u kratkom roku i bez prekida vodosnabdevanja. Manji broj zagušenja na kanalizacionoj mreži, koji se dogodio u pomenutom periodu, uz upotrebu specijalizovanog vozila za odgušenje kanalizacione mreže uspešno je otklonjen, pa je i sistem prikupljanja i odvođenja otpadnih voda funkcionisao bez problema.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here