Željko Pantić – Ideja da Partizan ima klupsku agenciju pretvorila se u pljačku

0
270

Novinar Željko Pantić je rekao da je postojala ideja da „Partizan“ ima klupsku agenciju, koja neće izvlačiti novac iz kluba, ali se to pretvorilo u pljačku, a mladi fudbaleri sa puno talenta izvukli su najdeblji kraj.

Vanredni profesor Pravnog fakulteta i bivši potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić otkrio je mnogo nepoznatih stvari o napadima na FK Partizan ali najviše o ljudima koji su tek sad isplivali u javnost poput Novaka Nedića. On je pomenuo i agenciju u kojoj radi sin predsednika, Danilo Vučić, koja je učestvovala u prodaji igrača, sukobima navijačkih grupa, kako na tribini tako i van nje, ali i ulogu policije koja se otvoreno stavila u funkciju zaštite grupe Janjičari. Upitali smo Željka Pantića kako komentariše ove navode Vladimira Vuletića.

Fudbalski klub Partizan ima ogromno bogatstvo u omladinskoj školi i talentima koji uspevaju da dođu do prvog tima i budu prodati za ozbiljan novac. Na to je ukazao Vladimir Vuletić, rekavši da ne treba zaboraviti da su tri mlada igrača Partizana nedavno prodata za 30 miliona evra. Vuletić je otkrio i da je Novak Nedić bio blizak firmi za prodaju igrača “Internešnal ofis sport”, a u njoj su radili i pripadnici porodice predsednika. Na direktno pitanje novinarke ko je radio iz porodice predsednika, Vuletić je rekao da je Vučićev sin radio u agenciji koja se bavila prodajom fudbalskih talenata. Ranije se spekulisalo u javnosti da neki fudbaleri moraju da igraju u reprezentaciji zato što imaju moćne menadžere. Govoreći o prodaji igrača i formiranju agencije koja drži sve u omladinskoj školi “Partizana”, Željko Pantić, novinar, rekao je da je početna ideja bila dobra, da je trebalo da agencija ne izvlači novac iz kluba, ali i da se kasnije sve to pretvorilo u pljačku. On je dodao da su tu na gubitku bili mladi kadrovi poput Dušana Vlahovića, koji u Partizanu, nakon što je došlo do problema u agenciji, nije mogao normalno da igra, iako poseduje ogroman talenat.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here