U kući klana Veljka Belivuka pronađeni DNK uzorci više žrtava

0
205

U mašini za mlevenje mesa koja je pronađena u kući koja je pripadala klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u beogradskom naselju Ritopek nalazi se više DNK uzoraka različitih žrtava, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su nakon obavljenih veštačenja pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva za organizovani kriminal definitivno potvrdili da se u mašini za mlevenje mesa koja je pronađena u kući koja je pripadala klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u beogradskom naselju Ritopek nalazi više DNK uzoraka različitih žrtava.

Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, uhapšen je 4. februara na Rudniku u velikoj akciji policije i Bezbednosno-informativne agencije. Osim njega, u najvećoj policijskoj akciji u poslednjih deset godina uhapšeno je još 15 članova grupe, a među njima je i njegov najbliži saradnik Marko Miljković. Svi oni su uhapšeni dok su išli da spale vozila koja su koristili za izvršenje krivičnih dela.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here