Nova nedeljna akcija na stovarištima Ogrev

0
53

Na stovarištima Ogrev po sniženim cenama od 14. do 21. maja možete kupiti pločice, fug masu, vinil podnu oblogu, štukatur trsku, pur penu i beli kamen. Stovarišta Ogrev se u gradu nalaze na Lazarevačkom drumu bb i u Železničkoj ulici bb

Stovarišta Ogrev u svom asortimanu imaju kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. Predstavljamo vam novu nedeljnu akciju stovarišta Ogrev.

Stovarišta Ogrev se u gradu nalaze u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb, a u naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb. Robu kupljenu u Ogrevu možete platiti gotovinom, karticama, putem penzionog čeka, čekovima na 9 rata i administrativnom zabranom, a omogućena je i sindikalna prodaja na rate. Za sve bliže informacije možete pozvati brojeve telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u gradu, a za stovarište u Melencima broj telefona 731-518.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here