Milan Stamatović – Jedna kabina Gold gondole biće brendirana imenom i likom Novaka Đokovića

0
111

Predsednik opštine Čajetina, Milan Stamatović, je izjavio da će jedna kabina zlatiborske „Zlatne gondole“ biti brendirana imenom i likom najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića.

Predsednik opštine Čajetina, Milan Stamatović, je izjavio da će, kao što je i obećao Novaku Đokoviću, pre pet godina na Zlatiboru, na ”Drugarijadi”, kada je opština Čajetina sarađivala sa njegovom Fondacijom, u znak poštovanja prema njemu lično i njegovim sportskim uspesima i humanitarnom angažmanu, jedna kabina zlatiborske „Zlatne gondole“ biti brendirana imenom najvećeg ambasadora Srbije u svetu, Novaka Đokovića. Predsednik opštine Čajetina je to izjavio povodom otvaranja vrtića u Ljubišu, čiju su rekonstrukciju, adaptaciju i opremanje finansirale Fondacija „Novak Đoković“ i opština Čajetina. Stamatović je podsetio Đokovića, da mu je pre pola decenije uručio maketu, tada buduće, a danas stvarne, gondole, i da se od tada sve promenilo na ovoj planini jer je opština Čajetina, zahvaljujući izgrađenoj panoramskoj ”Gold gondoli” postala svetska turistička destinacija.

Predsednik opštine Čajetina je rekao da su Čajetinci neizmerno zahvalni Novaku Đokoviću na donaciji, kao i na poseti Ljubišu i Zlatiboru i da se nada da će ova uspešna saradnja trajati dugo te da će u budućnosti realizovati još ovakvih i sličnih akcija. Ime Novaka Đokovića i Čajetine idu jedno uz drugo – Novak je broj 1 u svetu, a opština Čajetina, Zlatibor i Gold gondola, kao najduža gondola na svetu takođe su broj 1, zaključio je Stamatović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here