Željko Pantić – Dobar trener se pokaže na važnim utakmicama, a ne na utakmicama malog značaja

0
106

Željko Pantić, direktor Danas Konferens Centra je komentarišući rad trenera Partizana rekao da se pravi greška u izboru igrača koji se na važnim utakmicama angažuju, dok je mnogo igrača sa većim potencijalom koji čekaju na rezervnoj klupi.

Direktor Danas konferens centra TV Partizan Željko Pantić žestoko je kritikovao trenera crno-belih Aleksandra Stanojevića posle poraza u 164. večitom derbiju rezultatom 1:0. Zamolili smo Pantića da prokomentariše igru oba kluba i kaže šta najviše zamera Stanojeviću, kao i šta je ključno što bi trebalo menjati u igri „Partizana“ ubuduće.

164. megdan večitih rivala, “Crvene zvezde” i “Partizana” pripao je izabranicima Dejana Stankovića, koji su tako nastavili seriju i stigli do cifre od 18 pobeda u nizu, a u isto vreme je prekinut niz ekipe Aleksandra Stanojevića od 17 uzastopnih trijumfa. Crvena zvezda je nakon 30 kola, s 28 pobeda i dva remija, na prvom mestu i ima 86 bodova, dok je Partizan na drugoj poziciji s 74. Analizirajući rad trenera ekipe “Partizana”, Aleksandra Stanojevića, Željko Pantić, direktor Danas Konferens Centra je rekao da se dobar rad trenera prepoznaje kroz pobedu na važnim utakmicama, a ne na utakmicama od veoma malog značaja za klub. On je dodao da su u ovom derbiju crno-beli mogli biti nadomak pobede, jer ni “Zvezdini” igrači nisu bili najbolje organizovani, ali je napravljen loš izbor igrača koji su bili na terenu u toku utakmice. Pantić je naglasio da je tim “Partizana” koji se borio za pobedu u derbiju sastavljen tako kao da ga je sastavljao trener suprotne ekipe, Dejan Stanković, tj. da igra takvog tima “Partizana” nije mogla da ugrozi nijednu manu “Crvene zvezde”, a prema njegovim navodima, bilo je mnogo potencijalnih šansi za uspeh. Željko Pantić je izrazio negodovanje zbog rada Stanojevića, rekavši da mogu da budu samo dva razloga za takav njegov rad, i to: ili neznanje, ili direktiva najvećeg “Zvezdinog” navijača koji se za sve u zemlji pita.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here