Igor Jurić – Verujem da Marinika Tepić ima dokaze protiv Palme jer je smatram ozbiljnom osobom

0
147

Igor Jurić, predsednik Fondacije „Tijana Jurić“ je rekao da veruje da Marinika Tepić ne bi zbog političkih poena iznela tvrdnje protiv Palme, jer je ozbiljna osoba i žena, pa verovatno zna koliko bi takvi navodi korišćeni u političke svrhe mogli ugroziti žrtve.

Predsednik Fondacije “Tijana Jurić”, Igor Jurić, izjavio je da sigurno postoje osnovi za sve tvrdnje koje su iznete na konferenciji za novinare potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić, a tiču se pedofilije u Jagodini. Upitali smo Igora Jurića na osnovu čega je izrazio sigurnost po pitanju tvrdnji Marinike Tepić, kao i da li smatra da će svedoci imati dovoljno hrabrosti i slobode da saznanja iznesu u javnost.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić je u iskazu u jagodinskoj policiji rekla da postoji najmanje sedam osoba koje bi svedočile protiv Palme u vezi sa podvođenjem maloletnica na žurkama koje je organizovao, ali da to neće učiniti ukoliko im se ne obezbedi zaštita. Marinika je istakla da ukoliko tužilaštvo ne želi da zaštiti svedoke, iz Stranke slobode i pravde će pronaći drugi način da to učine. Ona je navela da se sve što radi Palma svodi na slanje pretećih poruka ljudima koji su spremni da svedoče o podvođenju devojaka i maloletnica i na pretnje svojim koalicionim partnerima iz vlasti. Podsetimo, slučaj je pokrenut kada je Tepić nakon posete Jagodini u razgovoru sa nekolicinom tamošnjih žena, iznela navode da žene u tom gradu do posla dolaze ukoliko pristanu na seksualne usluge koje traži Marković. Potom je pokrenuta tema o „bunga bunga“ žurkama koje Palma godinama organizuje u Jagodini, uz prisustvo brojnih političara i javnih ličnosti, na kojima se navodno podvode i maloletnice. Komentarišući navode Marinike Tepić, Igor Jurić predsednik Fondacije „Tijana Jurić“ je rekao da Mariniku smatra ozbiljnom osobom i da zbog toga veruje da ne bi tako osetljive stvari iznosila u javnost da za njih nema pokriće.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here