Tokom najpovoljnije akcije u maju, od 27. do 29. maja, na stovarištima Ogrev možete kupiti pločice, bateriju sa usponskim tušem, kosilicu za travu i blok za zidanje. Na popustu od 20% biće pločice, sanitarije, kade, tuš kabine i paravani, kupatilski nameštaj, baterije i lepak.

Stovarišta Ogrev u svom asortimanu imaju kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. Ogrev je za sve svoje kupce pripremio trodnevnu akciju meseca tokom koje će na popustu biti brojni artikli.

Stovarišta Ogrev se u gradu nalaze u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb, a u naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb. Robu kupljenu u Ogrevu možete platiti gotovinom, karticama, putem penzionog čeka, čekovima na 9 rata i administrativnom zabranom, a omogućena je i sindikalna prodaja na rate. Za sve bliže informacije možete pozvati brojeve telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u gradu, a za stovarište u Melencima broj telefona 731-518.