Biljana Aleksić – Ne znam ko je osmislio čitavu hajku na Miku Aleksića i šta tačno iza toga stoji

0
352

Biljana Aleksić, supruga Mike Aleksića je rekla da ukoliko se situacija u vezi sa optužbama sa kojima se suočio njen suprug, sagleda sa bar dve strane, može se naslutiti iz kojih centara moći se finansiraju oni koji stoje iza optužbi o silovanjima.

Govoreći o optužbama za silovanje koje je 9 glumica iznelo protiv Mike Aleksića, njegova supruga Biljana Aleksić, rekla je da je Mika strašan borac i da ona veruje da nije kriv. Ona je dodala da su te devojke i mediji u jednom danu srušili ceo nečiji život, karijeru, čast… Kako je navela, sve su to dobro organizovali kroz institucije sistema, ne dajući mu priliku da kaže ijednu reč. Biljana je dodala i da je sve to vrhunski obavljeno, beskrajno profesionalo, ali da Mika živi da bi dokazao istinu. Upitali smo Biljanu ko bi mogao biti taj mastermajnd koji je, prema njenim rečima, sve to osmislio i zbog čega bi imao motiv da nekoga lažno optuži za tako veliko nedelo.

Podsetimo, javnost je za slučaj Miroslava Aleksića saznala u januaru, kada je glumica Milena Radulović ispričala šta je pretrpela od svog profesora glume, Miroslava Aleksića. U tužilaštvu je davala iskaz pet sati, a tokom višesatnog ispitivanja do detalja je ispričala šta je preživela. Nakon nje, osmelila se i glumica Iva Ilinčić, koja je Miku Aleksića optužila za seksualno uznemiravanje. Protiv Aleksića Više javno tužilaštvo u Beogradu sprovodi istragu za ukupno 19 krivičnih dela – 11 za polno uznemiravanje i osam silovanja. Aleksić je u tužilaštvu negirao da je seksualno napastvovao učenice glume u svojoj školi, a njegova supruga Biljana Aleksić naglasila je da dok je njen suprug bio javno razapet u medijima, nije se dalo nimalo prostora ni njemu, ni onima koji bi mogli sagledati drugu stranu priče. Ona je dodala i da ne želi da se bavi spekulacijama o tome ko sve stoji iza tih optužbi, ali da javnost lako može doći do nekih podataka, ukoliko se pozabavi ovim slučajem. Ona je naglasila da razni putevi vode do raznih organizacija, pre svega nevladinih, a da se onda lako može doći i do toga sa kim te organizacije sarađuju i iz kojih centara moći se finansiraju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here