“Čistoća i zelenilo” i Generali osiguranje u akciji čišćenja Motela Šumice

0
150

Oko 400 zaposlenih kompanije Generali Osiguranje Srbija učestvovaće do 13. juna u izazovu organizovanom u okviru Generalijeve inicijative The Human Safety Net. U Zrenjaninu je u okviru ovog izazova organizovano čišćenje Motela Šumice u kom su pored zaposlenih Generali Osiguranja učestvovale i ekipe JKP “Čistoća i zelenilo” Zrenjanin.

Generali Osiguranje Srbija priključilo se prvom globalnom humanitarnom izazovu organizovanom u okviru Generalijeve inicijative The Human Safety Net. U Srbiji će u izazovu učestvovati oko 400 zaposlenih Generali Osiguranja Srbija, koji će trčati, voziti bicikl ili čistiti ulice u gradovima u Srbiji. Akcija čišćenja je u našem gradu sprovodena na Motelu Šumice, a zaposlenima Generali Osiguranja je podršku u ovoj akciji pružilo JKP “Čistoća i zelenilo” Zrenjanin.

Generali Osiguranje Srbija na ovaj način želi da širi svest o važnosti brige o zdravlju i zaštiti životne sredine i da ujedno podstakne građane Srbije da podrže aktivnosti kompanije i doniraju sredstva za opremanje senzornih soba za decu sa smetnjama u razvoju u Beogradu i Zaječaru. Cilj je da se sakupi 16.000 evra, a svi zainteresovani mogu doprineti ovom cilju slanjem SMS poruke sa tekstom Donacija na broj 2205.

The Human Safety Net je inicijativa Generali grupe koja povezuje ljude radi pružanja podrške onima kojima je najpotrebnija. Sa ciljem da unapredi život ljudi van okvira svakodnevnog poslovanja, Generali grupa udružila je snage sa neprofitnim organizacijama širom sveta. Kompanija Generali Osiguranje Srbija priključila se inicijativi oktobra 2017. godine, a već naredne godine sklopila je partnerstvo sa Fondacijom Novak Đoković. Generali Osiguranje Srbija angažuje svoje zaposlene i pruža finansijsku podršku programu „Podrška, ne perfekcija”, koji pomaže roditeljima i starateljima da deci uzrasta do šest godina pruže šansu za bolju budućnost uprkos teškim životnim okolnostima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here