Mnogi smatraju da ministri srpske Vlade neće doneti ništa novo u njenom radu što bi donelo boljitak građanima Srbije. Po rečima Mlađana Đorđevića, predsednika pokreta “Oslobođenje” ni ova Vlada se neće baviti temama koje interesuju građane, već će nastaviti da sprovodi politiku Aleksandra Vučića.

Predsednik pokreta “Oslobođenje” izjavio je da je prošlogodišnje imenovanje ministara vlade samo performans predsednika republike kojim se obmanjuje javnost. Teme koje interesuju gradjane Srbije su korupcija u vrhu države, ograničavanje građanskih sloboda u Srbiji i izdaja Kosova i Metohije. Zamolili smo Mladjana Đorđevića da za gledaoce Ktv televizije objasni važnost pomenutih tema.

Mlađan Đorđević, predsednik pokreta “Oslobođenje” je rekao da se bez obzira na izbor nove Vlade, nakon prošlogodišnjih izbora, ništa bitno neće promeniti u njenom radu kada je u pitanju rad na poboljšanju životnog standarda građana, sprečavanju kriminala u društvu  i stvaranju boljih uslova za život i rad u Srbiji, kako mladi ljudi ne bi morali da napuštaju svoju zemlju i odlaze u inostranstvo u potrazi za boljim životom. Po Đorđevićevim rečima, ni ova Vlada se neće baviti temama koje interesuje građane Srbije, već će kao i prethodne vlade sprovoditi politiku Aleksandra Vučića.