Dva nova odbornika Zdrave Srbije u Topoli

0
79

Pred 10. sednicu Skupštine opštine Topola Zdravoj Srbiji pristupila su dva aktuelna odbornika skupštine, Danka Stevanović i Nikola Savić.

Nakon što su nedavno Igor Petrović, predsednik opštine Topola i odbornica Danijela Đokić Pantić prešli u redove Zdrave Srbije, taj potez povukli su i odbornici Danka Stevanović i Nikola Savić. Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović je tim povodom izjavio da je kada je osnivana Zdrava Srbija rečeno da u svojim redovima žele samo časne i ljude sa već postignutim rezultatima, domaćine i domaćice koji su uzor svojim sugrađanima. Stamatović je napomenuo da se ta ideja polako širi Srbijom i da se raduje da su to prepoznala i dva nova člana u Topoli, koji su pred 10. sednicu SO Topola prišli Zdravoj Srbiji.

Gospođa Danka Stevanović je ugledan poljoprivrednik iz sela Ovsište a gospodin Nikola Savić iz sela Kloka, što je samo još jedan dokaz da i u srcu Šumadije ono najbolje prilazi Zdravoj Srbiji, rekao je Stamatović, i da u mestu odakle je Karađorđe krenuo u oslobađanje Srbije od Turaka još uvek ima hrabrih i čestitih ljudi koji se ponose svojim precima, daju najbolje od sebe u sadašnjosti i pripremaju teren za neku zdraviju i bolju Srbiju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here