Vulin posetio Policijsku upravu u Kruševcu

0
105

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, u sklopu obeležavanja jubileja – 650 godina od osnivanja grada Kruševca, obišao je danas Policijsku upravu u tom gradu i istakao da srpska policija od svog osnivanja do danas služi građanima Srbije, brine o njihovoj bezbednosti i stabilnosti države.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je danas Policijsku upravu u Kruševcu u kojoj je otvorio novu šalter salu upravnih poslova.  Ministar Vulin je svim Srbima gde god da žive čestitao veliki srpski praznik Vidovdan rekavši da se na Vidovdan sve vidi baš onako kako jeste. On je napomenuo da je Srbija koju vodi predsednik Aleksandar Vučić, svakog dana sve snažnija, ekonomski i vojno jača te da je u stanju da zaštiti sve Srbe bez obzira na to gde oni žive istakavši da je naša obaveza i dužnost da tu slobodu sačuvamo.

Kako je naglasio ministar, policija će uložiti svu svoju snagu da očuva stabilnost zemlje i izbori se sa svim vidovima kriminala. On je rekao da je policija tu za sve svoje građane, koji imaju pravo da se osećaju sigurno i bezbedno, a da je policija tu da im taj osećaj sigurnosti pruži, da ih zaštiti i da im bude na usluzi. Ministar Vulin, koji je u okviru obilaska Policijske uprave otvorio novu šalter salu upravnih poslova, naglasio je da je ulaganje u policiju ulaganje u brže i lakše ostvarivanje prava građana i dodao da je samo u poslednjih osam meseci izdato više od milion i 700.000 različitih dokumenata.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here