Udruženje zrenjaninskih penzionera Gradnulica proslavilo Vidovdan

0
102

Udruženje zrenjaninskih penzionera Gradnulica sedmu godinu za redom obeležilo je, uz prisustvo brojnih gostiju i prijatelja, Vidovdan, slavu udruženja. Kumstvo je preuzeo predsednik Udruženja paraplegičara Banata Nenad Krbavac.

Udruženje zrenjaninskih penzionera Gradnulica obeležilo je zajedno sa svojim prijateljima i gostima lavu udruženja Vidovdan. Prisutni su bili gosti iz 30 udruženja, kao i preko 120 članova Udruženja zrenjaninskih penzionera, koji su se okupili u restoranu na Gradnulici.

Kume Dragininja i Olgica, članice Udruženja zrenjaninskih penzionera predale su kumstvo Nenadu Krbavcu, predsedniku Udruženja paraplegičara Banata čime je ovekovečeno prijateljstvo ova dva udruženja. Što se tiče Nenada Krbavca kumstvo je velika čast i veliko zadovoljstvo, ali i obaveza da se dobra saradnja nastavi i u budućnosti.

Nakon što je predala kumstvo Draginja Milović, koja je u udruženju, ali i šire poznata po svojoj poeziji pročitala je svoju pesmu posvećenu upravo slavi udruženja – Vidovdanu.

Udruženje zrenjaninskih penzionera Gradnulica od sada ima i počasnog člana. U pitanju je Nada Cvetkov, penzionerka koja je pre nekoliko dana napunila 89 godina.

Druženje zrenjaninskih penzionera i njihovih gostiju i prijatelja povodom slave udruženja proteklo je, kao i svake godine u dobrom raspoloženju, uz puno smeha, dobrog raspoloženja i odlične muzike.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here