Narodna stranka u Kraljevu optužuje Milenijum tim

0
119

Gradski odbor Narodne stranke u Kraljevu optužio je lokalnu vlast, Srbijagas i kompaniju Milenijum tim za sklapanje netransparentnog ugovora kojim je toj firmi dodeljen posao gasifikacije Kraljeva.

Kompanija Milenijum tim optužena je od strane Narodne stranke za sumnjive poslove, na štetu građana u Kraljevu.

Gradski odbor Narodne stranke u Kraljevu optužio je lokalnu vlast, Srbijagas i kompaniju Milenijum tim za sklapanje netransparentnog ugovora kojim je toj firmi dodeljen posao gasifikacije Kraljeva. Narodna stranka je saopštila da je kompanija „Milenijum tim“, koja je od države dobila posao gasifikacije u Kraljevu, odgovorna za raskopavanje ulica i uništavanje instalacija u tom gradu, a da je pitanje kada će građani dobiti gas. Pitali smo potpredsednika Narodne stranke Sinišu Kovačevića da detaljnije pojasni ove navode koji stižu iz Narodne stranke.

Lokalna vlast u Kraljevu odbija da obelodani ugovor sa kompanijom “MIlenijum tim” pozivajući se na „državnu, poslovnu ili drugu tajnu“, objavila je Narodna stranka. Verica Milanović iz Gradskog odbora Narodne stranke u Kraljevu primetila je da je čudno da gasifikacija u jednom gradu predstavlja državnu tajnu pošto je zakon jasno definisao šta znači državna ili poslovna tajna, a to nikako ne može biti gasifikacija. Zbog različitih malverzacija, potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević je rekao da postoji verovatnoća da će ljudi iz Milenijum tima zaglaviti robiju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here