Ministarka Kisić -Tepavčević položila venac na Spomenik zahvalnosti Francuskoj

0
77

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije Darija Kisić Tepavčević i ambasador Francuske u Srbiji Žan Luj Falkoni položili su danas venac na Spomenik zahvalnosti Francuskoj povodom obeležavanja nacionalnog praznika Francuske.

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Darija Kisić Tepavčević i ambasador Francuske u Srbiji Žan Luj Falkoni položili su danas povodom obeležavanja nacionalnog praznika Francuske venac na Spomenik zahvalnosti Francuskoj. Kisić Tepavčević je istakla da je danas prilika da se još jednom ukaže na dugu tradiciju francusko-srpskog prijateljstva, koja jača sve spone dvaju naroda i obavezuje nas na to da ga i dalje negujemo.

Ambasador ambasador Francuske u Srbiji Žan Luj Falkoni je rekao da je prijateljstvo i bratstvo Srbije i Francuske veoma jako, što je potvrđeno i dolaskom predsednika Emanuela Makrona u Beograd pre dve godine. Ti dobri odnosi se konstantno unapređuju, ukazao je on i naglasio da je Francuska uvek uz Srbiju i da je i danas podržava na putu ka EU.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here