Preminula Radmila Brühl

0
102

Radmila Brühl, nekadašnja predsednica Društva za zaštitu životinja „Anđeo“ preminula je u 64. godini života. Sahrana će biti održana u četvrtak u 13 časova na Gradnuličkom groblju.

Radmila Brühl je rođena 06. aprila 1957. godine u Beogradu. Najpre je vodila hemijsku čistionicu, a kasnije se posvetila radu sa životinjama spašavanju i udomljavanju napuštenih životinja. Bila je predsednica Društva za zaštitu životinja „Anđeo“ u okviru kog se brižno starala o napuštenim životinjama sa teritorije Zrenjanina, u čemu je bila prva. U društvu je održala veliki broj radionica i edukacija o udomljavanju i zaštiti napuštenih životinja naučivši pritom mlade kako da se staraju o napuštenih životinjama i da im pruže pomoć i siguran dom. Radmila je vodila i brigu o starim licima baveći se time pre svega u inostranstvu.

Radmila je preminula u Nemačkoj, posle duge i teške bolesti, a sahrana će biti održana na Gradnuličkom groblju u četvrtak, 22. jula, u 13 časova. Iza sebe je ostavila ćerke Stelu, Isidoru, Inu i Dragicu, kao i voljene unučiće Saru, Ivonu, Vuka, Katarinu, Taru, Petra, Luku i Dunju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here