Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo krivičnu prijavu protiv Branislava Lečića

0
122

Danijela Štanjfeld nam se obraća kao da smo mi ovce, vređa našu inteligenciju, izjavila je glumica Eva Ras povodom optužbi da je Branislav Lečić silovao Štajnfeldovu. Glumica Eva Ras u aferi navodnog silovanja glumice Danijele Štajnfeld od strane kolege Branislava Lečića, od samog početka se stavila na Lečićevu stranu. Da Lečić neće biti krivično gonjen ovih dana je i objavilo tužilaštvo odbacujući prijavu Danijele Štajnfeld.

Analizirajući snimak koji je objavila Danijela Štajnfeld, a u kome se kao problematične navode pojedine izjave glumca Branislava Lečića, glumica Eva Ras prokomentarisala je da je Danijela to snimila da optuži jednog čoveka, da nema milosti prema njemu i da je telefonski razgovor Danijele i Lečića mogao biti snimljen na bilo kojoj probi, gde su mogle biti upotrebljene reči „Znaš li ti ko sam ja?” Eva Ras je dodala i da se u ovim slučaju radi o osveti jedne ne tako poznate glumice i zaljubljene žene. Zamolili smo Evu Ras da prokomentariše da li ima neke dodatne informacije koje bi potkrepile njene tvrdnje.

Poznati jugoslovenski i srpski Glumac Branislav Lečić, za sada, neće biti krivično gonjen po prijavi mlađe koleginice Danijele Štajnfeld koja ga je optužila da ju je silovao.

Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu Danijele Štajnfeld protiv Lečića povodom njenih tvrdnji da ju je silovao 2012. godine.

Odluka kojom je odbačena prijava Danijele Štajnfeld za silovanje još nije pravosnažna, jer glumica ima pravo da podnese prigovor Apelacionom javnom tužilaštvu, rekla je portparolka tužilaštva Ivana Rakočević.

Punomoćnik glumice, advokat Božo Prelević rekao je da će sigurno uložiti prigovor na odluku tužilaštva.

Komentarišući sva dešavanja u slučaju Štajnfeld, glumica Eva Ras je rekla  da je Branislav Lečić pokušao da pomogne Danijeli Štajnfeld, tako da smatra da sve što je činila protiv Lečića podlo i  sa zlim namerama napravljeno.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here