Vladimir Vuletić – Fudbal pod skutima Aleksandra Vučića

0
81

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije je pod skutima Aleksandra Vučića, rekao je predsednik pokreta „Crno na belo“ Vladimir Vuletić.

U roku od samo tri nedelje, Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije preinačio je sopstvenu odluku o brojnosti članstva Superlige, koja će važiti počev od sezone 2022/2023. Sportski analitičari izneli su mišljenje da Odbor ne zna šta hoće i da potvrđuje poslušnost predsedniku države Aleksandru Vučiću. Zamolili smo profesora beogradskog Pravnog fakulteta i predsednika pokreta „Crno na belo“ Vladimira Vuletića da pojasni uzroke ovakvog ponašanja Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza i ukaže na posledice ove odluke.

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije po hitnom postupku doneo je odluku da nikakvog skraćenja neće biti, pa će elitno takmičenje imati i u narednim godinama po 16 učesnika. Ovakvom odlukom, Fudbalski savez Srbije je prekršio svoje odredbe, jer propozicije takmičenja moraju da budu usvojene najkasnije mesec dana pre početka nove sezone, što u ovom slučaju nije tako. Glavna promena je da u narednoj sezoni ispadaju dva, umesto četiri kluba kako je bilo nedavno odlučeno. Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije je pod skutima Aleksandra Vučića, i zato se ponaša kako se ponaša, ocenio je  profesor Vladimir Vuletić, komentarišući činjenicu da je Odbor bez potrebe preinačio sopstvenu odluku koja je trebalo da doprinese kvalitetu domaćeg fudbala.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here