U petak 06. avgusta doći će do prekida vodosnabdevanja u Zrenjaninu

0
89

U petak 06. avgusta planiran je prekid snabdevanja električnom energijom i vodom u vremenu od 8 do 12 časova, zbog redovnog održavanja trafostanica zaduženih za rad bunarskih pumpi na izvorištu, javili su iz JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin.

U petak 06. avgusta doći će do četvoročasovnog prekida vodosnabdevanja na teritoriji celog grada kako bi se izvršili radovi na redovnom održavanju i remontu trafostanica odakle se električnom energijom napajaju bunarske pumpe na izvorištu. Svi navedeni radovi na redovnom održavanju izvode se sa ciljem da se obezbedi dodatna stabilnost i sigurnost sistema napajanja bunarskih pumpi na izvorištu, a samim tim i stabilnost i sigurnost celokupnog sistema vodosnabdevanja grada.

Za vreme trajanja planiranih radova doći će do prekida vodosnabdevanja na teritoriji celog grada.

Nakon završetka radova i puštanja električne energije neophodne za rad bunarskih pumpi, u roku od 45 minuta doći će do potpune normalizacije vodosnabdevanja na teritoriji celog grada.

U slučaju ranijeg završetka radova, vodosnabdevanje će biti normalizovano pre najavljenog vremena, a u slučaju loših vremenskih uslova radovi se odlažu, a o novom terminu javnost će blagovremeno biti obaveštena.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ poziva sugrađane da obezbede dovoljne količine vode neophodne za osnovne potrebe tokom trajanja prekida vodosnabdevanja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here