Počinje džez festival na Zlatiboru

0
106

Danas počinje džez festival na Zlatiboru. Sutra će biti održano predavanje pod nazivom “Smisao života po Dostojevskom”. Sedmog avgusta u Čajetini i 8. avgusta na Zlatiboru, održava se 14. Letnji ulični erski kabare sa početkom u 19 i 30 časova.

Džez festival biće održan na Zlatiboru na Kraljevom trgu. Danas će  nastupiti muzički sastav “Ejot” iz Niša, zatim 7. avgusta  bend “Slaj rajd”,  a 10. avgusta  predstaviće se “Z kvartet” i 11. avgusta biće održan koncert grupe „Divanhana“. Muzički programi počinju u 21 čas.

Letnji ulični erski kabare od 2008. godine nastavlja da okuplja kako građane Čajetine i posetioce i goste Zlatibora na prijatno dvodnevno druženje puno humora i muzike. Ove godine Kabare će se održati 7. i 8. avgusta. Organizator  manifestacije je Biblioteka „Ljubiša R. Đenić“ uz podršku Opštine Čajetina i Turističke Organizacije Zlatibor. U subotu 7. avgusta, u 19.30 časova na sceni Kulturnog centra na Zlatiboru, biće izvedena pozorišna predstava „Cimet i vanila“.

Tradicionalna manifestacija „Dani pastrmke“ biće održana u nedelju 8. avgusta u Ljubišu. Otvaranje manifestacije je u 11 časova, a program obuhvata: takmičenje u pripremanju riblje čorbe i pastrmke, sportska takmičenja, a nakon proglašenja pobednika biće upriličen muzičko zabavni program.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here