Srđan Nogo – Cela Srbija zna da je Belivukov klan formirao lično Aleksandar Vučić

0
243

Prema mišljenju Srđana Noga, predstavljanjem dokaza u sudskom postupku biće jasno da je iza Velje Nevolje i njegovog klana stajao  Aleksandar Vučić i brojni političari iz vrha vlasti.

Krik je objavio izjavu Veljka Belivuka tužilaštvu koje ga tereti za monstruozna ubistva, trgovinu narkoticima i višestruke otmice. U izjavi Veljko Belivuk tvrdi da je činio brojne usluge predsedniku Vučiću i da je jedna od njih bila razbijanje opozicionih demonstracija. Zamolili smo Srđana Noga da prokomentariše ove Belivukove navode.

Direktor “Njuzmaks adrije” Slobodan Georgiev izjavio je da je dobro što je podignuta optužnica protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka. On je mišljenja da Aleksandar Vučić i Nebojša Stefanović nesumnjivo snose političku odgovornost za to što su dozvolili da se slučaj Belivuk uopšte desi, kao i da je Vučić sigurno bio na izvoru informacija o ovom klanu i da bi bio dobar svedok koji bi mogao da svedoči o raznim stvarima i dogovorima koji su pravljeni o delovanju te grupe.

U izjavi za KTV televiziju Srđan Nogo je rekao da se zbog iskaza Miljkovića i Belivuka vlast našla u velikom  problemu, a  njihove nespretne i panične reakcije su praktično  potvrdile navode koje su dali okrivljeni u svom iskazu, tako da će se, po Nogovim rečima, u sudskom  postupku dokazati veza Belivuka i njegovog klana  sa Vučićem i drugim političarima bliskim predsedniku države.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here