U Kragujevcu uručeni ključevi stanova za bezbednjake

0
59

Za pripadnike službi bezbednosti, kao i za porodice boraca i vojnih invalida, danas je bio svečan dan u Kragujevcu, jer su dobili od države nove stanove.

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević prisustvovala je danas u Kragujevcu uručenju ključeva stanova za pripadnike službi bezbednosti, a u novoizgrađenom naselju živeće i porodice boraca i vojnih invalida.

Kragujevac je, posle Vranja, Novog Sada i Kraljeva, grad u kojem je završena 1a faza izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti, a u okviru nje izgrađeno je 216 stanova. U toku su radovi na 1b fazi, u okviru koje se gradi još 756 stanova.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je da je ovaj projekat način da država kaže hvala pripadnicima službi bezbednosti i da im pokaže da ih poštuje i ceni, dok je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović čestitao pripadnicima službi bezbednosti na rešavanju stambenog pitanja i rekao da se ovaj projekat radi sa punim srcem.

Uručenju ključeva stanova za pripadnike službi bezbednosti prisustvovao je i gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here