Robna kuća Tišma – Led plafonjera sa zvučnikom

0
199

U doo Tišmi pronaći ćete led rasvetu i veoma kvalitetne muzičke uređaje, a novost u ovoj robnoj kući je led plafonjera sa integrisanim zvučnikom. Doo Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb.

Doo “Tišma” u svom asortimanu ima elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, htz opremu, šrafovsku robu i drugo.

Ukoliko ste ljubitelji muzike na raspolaganju vam je širok izbor zvučnika, mini linija, multimedijalnih uređaja i još mnogo toga. “Tišma” posebno iz ponude izdvaja prenosive i blutut zvučnike modernog dizajna i odličnog kvaliteta zvuka. Sve to možete kupiti po najpovoljnijim cenama i najpovoljnijim uslovima plaćanja. Kada je u pitanju led rasveta, koja je u poslednje vreme veoma popularna, u Tišmi ćete pronaći plafonjere različitih dimenzija i modela, led strele, spot svetla, ugradne i nadgradne panele, ugradne reflektore, led trake, led cevi i led module.

Dakle, ako vam je potreban dobar zvuk tu su zvučnici, a ako vam je potrebno dobro osvetljenje tu je led rasveta. A ukoliko želite i led rasvetu i zvučnik u jednom „Tišma“ je pravo mesto za vas jer ćete u ovoj robnoj kući pronaći led plafonjeru koja ima i funkciju zvučnika. Ova plafonjera može da emituje svetlost različite jačine, kao i različitih boja, modernog je izgleda, preko nje možete uživati u vašoj omiljenoj muzici, a upravljanje je sasvim jednostavno – preko daljinskog upravljača.

Doo Tišma se nalazi u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here