Ministar Vulin čestitao policajcima na brzom rešavanju slučaja otmice

0
94

Ministar unutrašjih poslova Aleksandar Vulin čestitao je beogradskoj policiji na brzom i efikasnom rasvetljavanju slučaja otmice dvadesetpetogodišnjeg muškarca u Beogradu.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su pripadnici Policijske uprave za grad Beograd, koji su brzo reagovali i rasvetlili otmicu dvadesetpetogodišnjeg muškarca, pravi primer efikasnog rada i odlučnog delovanja srpske policije.

Ministar je na kolegijumu sa načelnikom Policijske uprave za grad Beograd Veselinom Milićem i rukovodiocima Uprave kriminalističke policije Policijske uprave za grad Beograd naglasio da su rezultati ostvareni u prethodnom periodu kada je reč o borbi protiv kriminala značajni, ali i to da policija mora biti neprestano budna i oprezna, uvek korak ispred kriminalaca.

Vulin je istakao da u borbi sa organizovanim kriminalom ne može biti zaštićenih, a napadi kojima su izloženi najaktivniji u borbi su očekivani. Mediji koji su u vlasništvu političara će pokušati da ismeju njihovu borbu, a rezultate da umanje.

Naglasio je da je zadatak policije da ulice glavnog grada budu bezbedne i sigurne, a građani svesni da je policija tu za njih, da brine o njima i da neće dozvoliti da se oni koji su se ogrešili o zakon, ma ko bili, slobodno šetaju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here