Nebojša Tubić Žabac – Zoran Šijan je izgubio glavu zbog ženske

0
596

Nebojša Tubić Žabac se zapitao, komentarišući ubistvo Zorana Šijana, zašto je postalo popularno da od toliko žena na ovom svetu neko, kako je rekao, mazne devojku drugu, bratu, kumu.

Pre više od 21 godine u centru Beograda ubijen je kik-bokser Zoran Šijan iz Surčina, a ubistvo je ostalo nedovoljno rasvetljeno. Nebojša Tubić Žabac, kontroverzni biznismen iz Novog sada, tvrdi da je Zoran Šijan ubijen zbog Elene Karić. On je izjavio da se bivši reprezentativac u kik-boksu i označeni pripadnik surčinskog klana zamerio tadašnjem dečku dizajnerke nameštaja, koji je bio pripadnik beogradskog podzemlja, tako što mu je poručio da mu je preoteo devojku, što ga je koštalo glave. Zamolili smo Nebojšu Tubića da pojasni ove svoje navode.

Zoran Šijan ubijen je 27. novembra 1999. godine,  a njegova majka je pre nekoliko godina izjavila za jedan tabloid da je njenog sina ubio neko mnogo moćan, i da je verovatno u njegovo ubistvo umešana i bivša Služba državne bezbednosti. Šijanov prijatelj Nebojša Tubić Žabac je izjavio za KTV televiziju da je Šijan ubijen jer se zamerio tadašnjem dečku Elene Karić, Andriji Draškoviću. Prema njegovim rečima, Šijana su ubili Draškovićevi prijatelji bez njegovog znanja,  da bi mu pokazali svoju lojalnost zbog veza koje je Drašković imao u tadašnjoj službi Državne bezbednosti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here