Tišma – Kupatilski nameštaj, sanitarije i kupatilska galanterija

0
57

Robna kuća Tišma iz svog širokog asortimana izdvaja kupatilsku opremu, sanitarije i kupatilsku galanteriju koju možete kupiti po veoma povoljnim cenama svakog radnog dana od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h.

Doo “Tišma” se nalazi u Beogradskoj ulici bb gde možete pronaći elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, htz opremu, šrafovsku robu i drugo.

U Tišmi ćete pronaći sve za vaše kupatilo: bojlere različitih zapremina, kade i tuš kabine, umivaonike, wc šolje i daske, vodokotliće, kupatilske ormariće, gornje i donje, različitih dimenzija i dizajna, kao i ogledala klasična ili moderna, sa svetlom ili bez. U ovoj robnoj kući pronaći ćete i baterije za kupatila, klasične, moderne ili dečije, a u okviru kupatilske galanterije na raspolaganju su vam police plastične ili metalne, držači peškira ili držači za izlazak iz kade, držači za sapune i četkice, kao i dozeri za tečni sapun.

Doo Tišma se nalazi u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here