Kapetan Dragan – Podržavam rad Milorada Dodika

0
89

Kapetan Dragan, osnivač i vođa paravojne formacije „Knindže“ rekao je da iako nije državljanin Bosne i Hercegovine, kao Srbin, veruje odlukama Milorada Dodika jer iza njega stoje rezultati, pa je takav slučaj i sa sastankom Dodika i Erdogana.

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik potvrdio je da je cilj njegovog sastanka sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom bio da se čuje i druga strana priče o stanju na ovim prostorima. Prema Dodikovim rečima, susret nije predstavljao sednicu Predsedništva BiH, već razgovor i ništa drugo. Pitali smo Dragana Vasiljkovića, poznatijeg kao kapetan Dragan, da li ovaj sastanak može bitno uticati na situaciju u Bosni i Hercegovini.

Opozicione stranke su ocenile da je Dodik svojim odlaskom na sastanak sa turskim predsednikom u Predsedništvu Bosne i Hercegovine prekršio zaključke Narodne skupštine Republike Srpske, donete posle nametanja zakona o zabrani negiranja genocida, da srpski predstavnici neće učestvovati u radu zajedničkih institucija Bosne i Hercegovine, pre svega Predsedništva, Saveta ministara i parlamenta Bosne i Hercegovine. Govoreći o sastanku sa turskim predsednikom, srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine je kazao da smatra da je Erdogan „veliki lider, državnik, važne i velike zemlje“. Dodik je dodao da zato i treba s njim graditi odnose razumevanja, u kojima se može obezbediti da se preko njega može relaksirati situacija u Bosni i Hercegovini. Govoreći o potezima Milorada Dodika, Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, osnivač i vođa paravojne formacije „Knindže“, izjavio je da iako nije detaljno upućen u situaciju u Bosni i Hercegovini, veruje u poteze koje povlači Dodik, jer, kako je naglasio, iza njegovog rada stoje rezultati.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here